Over ons

Wie zijn wij

Zwembadbak.nl is ontstaan uit ons moederbedrijf BV Europe 90, opgericht door Roel van Gastel uit Liempde. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van zwembadbakken van kunststof in diverse maten, vormen en kleuren.

Een luxe zwembad voor een eerlijke prijs

Zwembaden zijn altijd luxeproducten geweest. Voor een lange tijd hadden alleen de allerrijksten een zwembad in de tuin. Dat is vandaag de dag gelukkig wel anders. Het aanleggen van een zwembad is een stuk betaalbaarder geworden, vooral tijdens de coronacrisis, toen iedereen hun geld in huis en tuin ging steken. Hier wilden wij als bedrijf natuurlijk op inspelen.

Zwembadbakken van polypropyleen

Onze zwembadbakken zijn vervaardigd uit polypropyleen (PP) van hoge kwaliteit. Dit is een goed te bewerken materiaal met veel voordelen. PP is erg onderhoudsvrij, er kan bijvoorbeeld geen osmose optreden, zoals dat bij polyester zwembaden soms wel voorkomt. PP is UV bestendig, waardoor jouw zwembad niet zal verkleuren door de zon. Daarnaast isoleert het erg goed, waardoor het water in het zwembad langer warm blijft.  Ten slotte is het een duurzaam en recyclebaar materiaal dat niet snel beschadigd. Mocht je het zwembad dus ooit afbreken, dan kan de bak compleet gerecycled worden. Zo doe je dus ook nog iets goeds voor het milieu!

Voordelen van Zwembadbak.nl

Een kunststof zwembad kopen bij Zwembadbak.nl geeft veel voordelen. Zo heb je in ieder geval 10 jaar garantie op het materiaal en eventuele constructiefouten. Daarnaast kunnen onze zwembadbakken zeer snel geplaatst worden, in 1 tot 3 dagen, ze zijn namelijk kant-en-klaar als je ze van ons geleverd krijgt. Wij leveren al onze producten met een speciale beschermfolie die beschadigingen tijdens het transport tegengaat. Zwembaden kunnen in alle vormen en afmetingen voor je worden gemaakt in onze werkplaats in Sint-Oedenrode. De zwembadbak kan eventueel ook worden voorzien van de benodigde extra’s en sparingen voor onderdelen zoals skimmers en aansluitingen voor een pomp of stofzuigers.  
 
Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Reviews

Bedankt voor jullie service, ik ben superblij met mijn zwembad en de kinderen ook! Ik raad iedereen Zwembadbak.nl advies te gebruiken!!!

Priscilla van de Boom

Jullie bedrijf heeft me een zwembad voor mij geregeld waar ik al jaren profijt en plezier uit heb, dankjewel!

Rick de Jong

Ik ben er zo blij mee! We wouden al jaren een zwembad maar me vrouw en ik kwamen er niet uit. Met jullie gespecialiseerd advies is het ons eindelijk gelukt en onze kleinkinderen genieten ervan!

Jan van den Berg

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor meer informatie kunt u een verzoek sturen voor een gespecialiseerd advies